FirePlay ima širok raspon proizvoda koji pokrivaju značajan dio potreba bilo koje radio postaje ili drugih elektronskih medija. Svi su razvijani korištenjem najnovije tehnologije sa ciljem smanjivanja troškova krajnjih korisnika i povećanjem produktivnosti.

Bez obzira koristite li već neki sustav za radio automatizaciju ili ne, FirePlay nudi rješanja koja program Vaše radio postaju dižu na višu razinu kvalitete.


FirePlay OnAir je profesionalni sustav za radio automatizaciju. Velike mogućnosti, višekorisnički rad, jednostavnost korištenja i jednostavna implementacija čine ga jedinstvenim rješenjem za svaku radio postaju.

FireStat II je modul za izvještavanje namjenjen svim radio postajama koje žele imati potpunu evidenciju emitiranih audio zapisa. Omogućuje jednostavnu izradu izvještaja u nekoliko klikova.

FireDesk je sustav za proizvodnju, distribuciju i arhiviranje informativnog programa. Sustav je trenutno u beta fazi i na intezivnom testiranju.

FireSave je modul za 24/7 snimanje audio sadržaja. Podržava simultano snimanje više sadržaja na istom računalu, upravljanje i preslušavanje preko mreže što ga čini zanimljivim ne samo radio postajama nego i monitoring agencijama, zaštitarima i drugima sa sličnim potrebama.