FireStat Lite
FireStat Lite je posebna verzija modula za izvještavanje sa ograničenim mogućnostima koja omogućava brzu i jednostavnu izradu izvještaja za HUZIP/Zamp. Program ima implementiran novi način ručnog unosa pjesama u bazu i omogućava brzu i jednostavnu izradu izvještaja za HUZIP/Zamp. Ograničenja su u manjem broju izvještaja (nema toplisti emitiranih pjesama, pregleda izvođenja, dokaznica). Program u potpunosti zadovoljava HDS/Zampov standard. Aplikacija je trenutno u fazi testiranja i uskoro će biti dostupna na web stranicama ZAMP-a i FirePlay-a za slobodan download i korištenje.
FirePlay OnAir Demo
Demo FirePlay OnAir sustava dostupan je za preuzimanje sa naših web stranica od sredine ovog tjedna. Do kraja godine svima zainteresiranima šaljemo poseban Demo paket poštom u kojem se nalaze CD, upute i dokumentacija. Za besplatno dobivanje Demo paketa kontaktirajte info@firepartner.hr
Helpdesk
FirePlay Helpdesk ima novi broj telefona : +385 (0)1 6690 601. Helpdesk je dostupan svaki radni dan od 09-17h. E-mail je isti kao i prije: info@firepartner.hr
Nove instalacije
Radio Trsat, Radio Terezija, Radio Salona, Radio Ragusa, Radio Aktiv, Radio Sveta Nedjelja, Radio Gospić novi su korisnici Fireplay sustava za radijsku automatizaciju.
OnAir DEMO
FirePlay OnAir Demo je demonstracijska verzija FirePlay sustava za automatizaciju radijske postaje. .
FIREPLAY OnAir
Profesionalni sustav za radio automatizaciju. Velike mogućnosti, višekorisnički rad, jednostavnost korištenja i jednostavna implementacija čine ga jedinstvenim rješenjem za svaku radio postaju.
FIRESTAT II
Modul za izvještavanje namjenjen svim radio postajama koje žele imati potpunu evidenciju emitiranih audio zapisa. Jednostavna izrada izvještaja u nekoliko klikova.
FIREDESK
FireDesk je sustav za proizvodnju, distribuciju i arhiviranje informativnog programa. Sustav je trenutno u beta fazi i na intezivnom testiranju.
FIRESAVE
Modul za 24/7 snimanje audio sadržaja. Podržava simultano snimanje više sadržaja na istom računalu, upravljanje i preslušavanje preko mreže.