FirePlay OnAir Demo

FirePlay OnAir Demo je demonstracijska verzija FirePlay sustava za automatizaciju radijske postaje. Za više informacija o OnAir sustavu kliknite ovdje. Demo je napravljen kako bi prikazao sve mogućnosti FirePlay OnAir sustava na najjednostavniji način.

U FirePlay OnAir Demo uključeni su sljedeći moduli:
- OnAir – realizacija programa
- FireOps – priprema sadržaja i planiranje
- FireStat - izvještaji za ZAMP i HUZIP, top-liste, dokaznice,..

Kako do Demo-a
FirePlay Demo dostupan je u dvije verzije, jedna je dostupna preko interneta, a druga je poseban paket koji šaljemo poštom. Ako ste zainteresirani za paket pošaljite nam e-mail na prodaja@fireplay.hr.

Podrška
Dodatna podrška i sve ostale informacije, od često postavljenih pitanja do prijave grešaka dostupni su na www.fireplay.hr/www/podrska.asp
Ako imate problema sa instalacijom ili korištenjem sustava naša služba za korisnike na raspolaganju je svakim radnim danom od 09-17h na broj telefona +385 (0)1 6690 685

Kupovina FirePlay OnAir sustava
Za sve informacije o kupovini FirePlay OnAir sustava kontaktirajte nas na prodaja@fireplay.hr, ili na broj telefona +385 (0)1 6690 685.

Nadogradnja na punu verziju
Zbog ograničenja koja Demo verzija ima, nije ju moguće direktno nadograditi na punu verziju. U slučaju da se odlučite na kupovinu sustava, poštom dobivate novi paket s potpuno funkcionalnim verzijama aplikacija.
FirePlay OnAir DEMO
FirePlay OnAir
planiranje programa, priprema sadržaja, realizacija
(54 MB)

FireStat II
izvještaji za HDS/ZAMP, HUZIP i HDU, top liste, dokaznice
(13MB)

Uputstva
Instalacija
(html stranica)
OnAir Manual
(PDF, 3.9 MB)
FireOps Manual
(PDF, 4 MB)
FireStat II Manual
(PDF, 3.3 MB)

Utilities
MSDE (43.3 MB)